icon-2

Bouman Bouw

Een sterk merk

Een sterk merk!

Voor een beginnend ondernemer is een eerste indruk heel belangrijk. Dat vond ook Peter Bouman. Daarom wilde hij een professionele uitstraling passend bij hem. Het begon met een schets op een stuk papier. Wij vertaalden zijn wensen naar een huisstijl en zorgden ervoor dat hij meteen aan de slag kon!

buitengewoon ludema offertemap
bouman bouw

Positionering

Een nieuwe naam

Woordmerk

We bedachten een nieuw woordmerk. De letters ‘M’ en ‘W’ zijn speels gespiegeld zodat ‘Bouman’ gelezen kan worden naast¬† ‘Bouwman’ of ‘Bouw’. De combinatie maakt de uiteindelijke bedrijfsnaam Bouman Bouw

Icoon

Beeldmerk

Beeldmerk

Het beeldmerk is een slimme combinatie van diverse elementen.

  • De ‘B’ van Bouman en Bouw
  • De ‘W’ en ‘M’ is te zien
  • De ‘W’ en ‘M’ vormen een gekarteld zaagblad
  • Draai het icoon 90 graden naar links en er ontstaan daken van huisjes
buiten gewoon ludema bus

Huisstijl

Nieuw logo & huisstijl

Kleur en typografie

We maakten een one-pager met alle belangrijke informatie zodat eenvoudig drukwerk of andere zaken gerealiseerd kan worden.

Van oud naar nieuw

Projectbegeleiding

Meteen van start!

We zorgden voor een vliegende start. Na het uitwerken van de huisstijl regelden we direct en snel enveloppen, kladblokken, briefpapier en visitekaartjes. Alles in de nieuwe huisstijl. Zo kan de klant zich focussen op zijn werk en regelen wij de rest.

Klantervaring

Klantervaring

Het is fantastisch gelukt. Johan heeft goed geluisterd en ik ben trots op het eindresultaat. Ik hoefde niets te regelen want dat deed hij voor mij. Heel erg fijn!

Peter Bouman