icon-2

Buitengewoon Ludema

klaar voor de toekomst

klaar voor de toekomst

Ludema bestratingen is een begrip in de regio. In de afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid. Daarmee is ook de dienstverlening meer geworden dan alleen bestrating. Wij zorgden voor een positionering die past. Nu en in de toekomst. De nieuwe huisstijl en het nieuwe logo past perfect bij het karakter van Hans en Marieke en hun onderneming.

buitengewoon ludema offertemap
buiten gewoon ludema bus

Positionering

Een nieuwe naam

Een nieuwe naam

De naam Ludema Bestratingen bestaat al geruime tijd. Een naam met historie. Naast bestrating wordt er veel meer gedaan qua werkzaamheden. Daarom werd het tijd voor een nieuwe positionering die deze lading dekt. We bedachten daarom als nieuwe merknaam Buitengewoon Ludema.

Zij houden net als hun klanten van buiten

Ludema is gewoon in hun doen en laten en communicatie

De kwaliteit van opgeleverd werk is buitengewoon

Duidelijke positionering

Pay-off

Duidelijke positionering

Om de nieuwe merknaam kracht bij te zetten hebben we een nieuwe pay-off bedacht die duidelijk maakt waar Buitengewoon Ludema voor staat.

Buitengewoon Ludema. Voor buitengewoon buitenwerk!

Buitengewoon Ludema voor- & achterkant bedrijfsauto
buiten gewoon ludema bus

Brandbook

Nieuw logo & huisstijl

Nieuw logo & huisstijl

In het brandbook komen alle elementen tot leven. Het woord- en beeldmerk. De tone of voice qua communicatie en een uitwerking van allerlei visuele middelen.

Het brandbook is daardoor een houvast om alle middelen in de juiste stijl uit te voeren. Van visitekaartje tot het wrappen van een bedrijfsauto.

Van oud naar nieuw

Projectbegeleiding

Van oud naar nieuw

We ondersteunen bij de uitrol van deze nieuwe huisstijl. Zo kunnen Hans en Marieke zich focussen op hun bedrijf en krijgen ze alles wat ze maar nodig hebben aangeleverd. Van drukbestanden tot offertes van diverse partijen.

Buitengewoon Ludema Renault Master
Buitengewoon Ludema polo ontwerp

Klantervaring

Wil jij ook succesvolle groei realiseren?

We wilden graag een nieuwe uitstraling die past bij ons bedrijf. Zelf kwamen we er niet uit. Johan heeft goed geluisterd en onze wensen vertaald naar een nieuwe huisstijl. Een luxe uitstraling passend bij ons bedrijf. Het resultaat is boven verwachting! Dank!

Hans & Marieke Ludema